İŞ İNSANI VE DENEYİMLİ SİYASETÇİ ÇITANAK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

İŞ İNSANI VE DENEYİMLİ SİYASETÇİ ÇITANAK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI
Reklam Bloğu
Yayınlama: 21.11.2023
92
A+
A-

İş insanı ve deneyimli siyasetçi Savaş Çıtanak, Kozluk Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde aday olacakların adaylık başvuruları sürüyor.

İş insanı ve siyasetçi Savaş Çıtanak da Kozluk İlçe Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirterek, adaylık başvurusunda bulundu.

Kozluk’un ihya ve inşasına hizmet edebilmek için göreve talip olduklarını aktaran Çıtanak, siyasetteki tecrübe ve deneyimlerini daha etkin kullanabilmek için aday adayı olduğunu kaydetti.

Çıtanak, “31 Mart’a yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde bu bölgede doğup büyüyen bu bölgenin bir evladı olarak vefa borcumu Kozluk’a ödemek istiyorum. Bunuda bölge halkına hizmet ederek yapmak istiyorum. Bu vesile ile bugün itibariyle Kozluk İlçe Belediye Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulunuyorum.
Yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde sonuçlanacaktır. Aday adaylığım sürecinde tüm dava arkadaşlarımın ve Kozluk’u hemşerilerimin desteklerini bekliyorum.

Savaş Çıtanak Kimdir?
1978 Kozluk doğumluyum ve evli dört çocuk babasıyım. 2002’de AK Parti kuruluşunda Gençlik kollarında görev aldım. 2006’da Kozluk Gençlik Kolları başkanlığı yaptım. 2009 ile 2019 yılları arasında da AK Parti il genel meclis üyeliği yaptım. Batman İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkan Yardımcılığı da yaptım. 5 Yıl süreyle bu görevde de bulundum. Batman ilini temsilen Ankara Vilayetler Birliği üyeliğinde 5 yıl olarak görev aldım. Batman il Özel İdaresi Bütçe Komisyonluğu Başkanlığı görevini de 5 yıl yaptım. Batman Kozluk köylere hizmet götürme birliği üyeliği görevinde de 10 yıl kadar bulundum. Yine İl Özel İdaresi İl Genel meclisinde il daimi encümenliği yaptım. Bu görevde de 7 yıl bulundum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.