Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Ankara’da 15 yıldır farklı sektörlerde müteahhitlik yapan, Batman’ın sevilen ve sayılan iş insanlarından Murat Çelik, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

İş insanı Murat Çelik’e ziyaretinde; İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kısmet Çelik, Batman Olay Gazetesi imtiyaz sahibi Bulut Kutlu ve İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Şehmus Ustabaşı eşlik etti. Konukları, gazetemizin imtiyaz sahibi Nimet Dal ofisinde ağırladı.
“BATMAN BASINI HALKIN SESİDİR”
gerçekleşen ziyarette konuşan iş insanı Murat Çelik, Batman basınının yerelde halkın gözü, kulağı ve sesi olduğunu vurgulayarak yerel medyanın önemine dikkat çekti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemizin imtiyaz sahibi Nimet Dal ise, Murat Çelik’in 15 yıldır Ankara’da hem devlet kurumlarında hem de özel sektörde imza attığı başarılı projelerin takdire şayan olduğunu belirtti. Dal, başarılı çalışmalarından ötürü Çelik’i tebrik ederek, nazik ziyaretleri için Murat Çelik, Kısmet Çelik ve meslektaşlarına teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
