‘HER ZAMAN KADINLARIN YANINDAYIZ’

Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Belediye Zabıta Müdürlüğü ilke Kadın Hevi Atölyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

‘HER ZAMAN KADINLARIN YANINDAYIZ’
Yayınlama: 20.05.2024
11
A+
A-

Zabıta Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi almak ve müdürlüğün işleyişini görmek için Meydan Mahallesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret eden Eş Başkan Gülistan Sönük, Zabıta Müdürü Temel Baltaş’ın görüş talep ve önerilerini dinledi.

SAĞLIKLI BESLENME EĞİTİMİNE KATILDI

Daha sonra Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Bil-Mek Petrolkent (Hevi Kadın Atölyesi) Şubesini Ziyaret eden Eş Başkan Sönük, Belediye Sağlık işleri Müdürlüğü tarafından Bil-Mek kursiyerlerine verilen meme ve rahim ağzı kanseri ile sağlıklı beslenme eğitimine katıldı.

‘HER ZAMAN KADINLARIN YANINDAYIZ’

Belediye başkanlığı olarak her zaman kadınların yanında olduklarını ve bu doğrultuda çalışma yaptıklarını belirten Eş Başkan Sönük, meme ve rahim ağzı kanseri başta olmak üzere her türlü sağlık sorunlarında 0488 212 61 33 numaralı telefonla Belediyem sağlık merkezine ulaşarak ücretsiz sağlık hizmeti alabileceklerini belirtti. Belediye birim ziyaretlerinde Eş Başkan Sönük’e Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.