HEM’DEN ÖNEMLİ DUYURU

  Sason Halk Eğitimi Açık Öğretim Liseleri 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ek Sınav ve Kayıt Yenileme İşlemleri, 02-08 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

HEM’DEN ÖNEMLİ DUYURU
Reklam Bloğu
Yayınlama: 07.10.2024
7
A+
A-

Yapılan duyuruda ek sınavlara, ÖSYM tarafından 2024 yılında yapılan sınavlar sonucunda bir yükseköğretim programına yerleşmeye hak kazanmış, ancak açık öğretim liselerinden mezun olamamış öğrenciler başvurabilecektir.

ÖSYM tarafından 2024 Yılında yapılan sınavlar sonucunda bir yükseköğretim programına yerleştiği halde listede ismi olmayan öğrenciler ek sınava katılabilmek için; yükseköğretim kurumuna yerleştiğine dair belge ile en yakın halk eğitimi merkezi müdürlüğüne 07 Ekim 2024 tarihi mesai bitimine kadar müracaat edecektir.

Halk eğitimi merkezi müdürlüğü, söz konusu belgeleri Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim sistemi öğrenci sayfasına taradıktan sonra Açık Öğretim Lisesinin kurumsal e posta adresi üzerinden bilgi verecektir. Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğünce yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru şartlarını taşıyan öğrencilere ek sınav katılım ücret ekranı açılacaktır.” İfadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.