Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hafta sonu Hasankeyf yolu güzergâhı ile Kuyubaşı TOKİ çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yolun sağ ve sol kısmındaki refüjlerde yürütülen çalışmalarda; çevreye bırakılan ambalaj atıkları, pet şişeler, cam parçaları ve çeşitli çöpler toplandı.
DOĞAYA ATILAN ÇÖPLER TEMİZLENDİ
Gerçekleştirilen temizlikle çevre kirliliğinin önüne geçilirken, tarım arazilerine zarar verebilecek atıklar da ortadan kaldırıldı. Ekipler, özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte meydana gelebilecek olası yangın vakalarına karşı risk oluşturan atıkları temizleyerek güzergâhta daha güvenli bir çevre oluşturdu. Batman Belediyesi, kent genelinde çevre temizliği ve yangın riskini azaltmaya yönelik çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor.