‘Halkımıza borcumuzu ödemek istiyoruz’

Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Belediye otobüs şoförleriyle gerçekleştirdiği toplantıda yönetim olarak kendilerinden beklentilerini aktarırken, şoförlerin de çalışmaları konusundaki görüş talep ve beklentilerini dinledi.

‘Halkımıza borcumuzu ödemek istiyoruz’
Yayınlama: 21.05.2024
17
A+
A-

Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Eş Başkanımız Gülistan Sönük, Başkan Yardımcıları Çiğdem Demir Sevim ve Mustafa Tuğyıldız, Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye otobüs şoförleri katıldı.

‘HALKA SORUMLULUK ANLAYIŞIYLA İŞİMİZİ YAPMA GAYRETİ İÇİNDE OLALIM’

Belediye yönetimi olarak cadde cadde, sokak sokak dolaşarak her yurttaşa ulaşarak samimiyetlerini, iyi niyetlerini ve aitlik hissiyatını bire bir kendilerine aktarmalarının mümkün olmadığını belirten Eş Başkan Gülistan Sönük; “Her yurttaşa birebir ulaşmamız mümkün değil ama siz çalışma arkadaşlarımız bizim temsilcimiz olarak her yurttaşa ulaşabiliyorsunuz. Her yurttaş her vakitte gecenin bir saati sizin şahsınızda bize güvenerek belediye otobüslerine gönül rahatlığıyla binebilmeli. Her yurttaşımız otobüslerimize bindiğinde bizim varlığımızı, bizim samimiyetimizi hissedebilmelidir. Bunu yurttaşlarımıza siz hissettirebilirsiniz. Çalışma şartlarınız yorucu biliyoruz, farklı taleplerle gelen yurttaşların sorunlarını da az çok biliyoruz bu konuda anlayışlı olalım çünkü bu halkımıza borcumuz var. Biz kendimizi halkımıza borçlu olarak görüyoruz ve halkımızın sorunlarına eğilerek borcumuzu ödemek istiyoruz.

‘HERKESE EŞİT BİR MESAFEDE HİZMET EDECEĞİZ’

Din, dil, ırk ayırımı yapmadan herkese eşit bir mesafede hizmet etmeye çalışacağız. Biz kendimizi kimseden üstün görmek için gelmedik halkımıza hizmet etmeye geldik. Yönetimimizin anlayış ve hoşgörüsünü halkımıza hissettireceğiz. Halka sorumluluk anlayışıyla işimizi yapma gayreti içinde olacağız. Çalışan emekçi kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını gidermek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Halkla bire bir muhatap olan otobüs şoförleri arkadaşlarının omuzlarındaki ağır yükün farkındayız ve bu yükü hafifletmek için ne gerekirse yapacağız” dedi. Toplantıda daha sonra belediye otobüs şoförleri; sorun, talep ve görüşlerini Eş Başkan Sönük, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerine iletti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.