Güneş Spor ve Özel İdare Gençlerbirliği Spor finale kaldı

Batman 1. Amatör Liginde oynanan çeyrek ve yarı final maçlarının ardından finale yükselen takımlar beli oldu.

Güneş Spor ve Özel İdare Gençlerbirliği Spor finale kaldı
Advert
Yayınlama: 06.05.2024
16
A+
A-

Hafta sonu Şehir Stadyumunda oynanan yarı final müsabakalarında Güneş Spor güçlü rakibi İluh 72 Spor takımını 2-0 yenerken, Özel İdare Gençlerbirliği Spor ise Yenipınar Spor takımını 3-0’lık net skorla yenerek finale yükselen ikinci takım oldu. Karşılaşmayı izleyen ve takımları yalnız bırakmayan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, finale çıkan takımları tebrik edip, başarılar diledi. Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalar Fair-Play çerçevesinde oynandı.

“AMATÖRÜN YANINDAYIZ”

Her zaman amatör takımlarının yanında olduklarını belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bu yıl takımlara şehir stadyumunu açarak büyük bir jest yaptıklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “Seyir zevki yüksek amatör yarı final maçları izledik. Ailelerin ve sporseverlerin büyük ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu etti. Batman’a yakışır maçlara ev sahipliği yaptık. Herkesin emeğine sağlık.” diye konuştu.

FİNAL MAÇI PAZAR GÜNÜ

12 Mayıs 2024 tarihinde Amatör liginin final maçının yine şehir stadyumunda oynanacağını belirten ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, bütün sporseverleri maça davet etti. Başkan Akyol; “Bu yıl uzun soluklu bir ligi geride bıraktık. Final maçımız Pazar günü şehir stadyumunda oynanacaktır. Ardından Batman Amatör Lig şampiyonu olacak takımımız BAL Ligi temsilcimiz Kayra Spor ile yükselme maçını oynamaya hak kazacak. Bütün takımlara başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.