Gönülaçar Ve Özer Ailesinden Görkemli Düğün

Batman’ın sevilen ailesinden Emrullah Gönülaçar’ın Mimar oğlu Abdurrahim Gönülaçar, düzenlenen görkemli düğün töreniyle yaşamını güzellik Uzmanı Zeynep Özer ile birleştirdi.

Gönülaçar Ve Özer Ailesinden Görkemli Düğün
Advert
Yayınlama: 14.04.2024
269
A+
A-

Batman’ın sevilen ailesinden Emrullah Gönülaçar’ın Mimar oğlu Abdurrahim Gönülaçar, düzenlenen görkemli düğün töreniyle yaşamını güzellik Uzmanı Zeynep Özer ile birleştirdi. Düğün öncesinde davetlileri kapıda karşılayan damadın babası Emrullah Gönülaçar ve gelinin Babası Ahmet Özer aileleri gelen misafirlerle tek tek ilgilendiler.

DÜĞÜNE İLGİ BÜYÜKTÜ

Güngör Palace düğün salonunda gerçekleşen düğünde nikah şahitleri olarak Batman eski Milletvekili  Faris Özdemir, İş İnsanı İkram Erzik ve İş İnsanı  Vehbi Gönülaçar yaparken, düğüne iş dünyası, bazı sivil toplum kuruluşları, yanı sıra şehir dışında çok sayıda seçkin bir davetli katıldı.

MEVLİDİ ŞERİF OKUTULDU

Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyılan nikahtan sonra genç çiftin nikah defterini geline takdim eden Faris Özdemir genç çifti tebrik ederek Gönülaçar ve Özer ailesini tebrik etti. Gönülaçar ve Özer ailesinin düğününde Mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Düğüne katılan misafirler gönüllerince eğlendi. Damadın babası Emrullah Gönülaçar ve gelinin Babası Ahmet Özer, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve hemşerilerine teşekkür etti. Batman Demokrat Haber olarak Gönülaçar ve Özer ailelerini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.