GGC gecesinde Batman Demokrat’a ödül

GGC gecesinde Batman Demokrat’a ödül
Advert
Yayınlama: 24.09.2023
208
A+
A-

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) bu yıl 37’ncisini düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri” sahiplerine verildi. Gecede gazete sahibimiz Nimet Dal gazetemize verilen ödülü Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DİSİAD) Başkanı ve Diyarbakırspor ve Amedspor’un eski başkanı Nurullah Edemen’den aldı. Program depremlerde yaşamını yitiren gazeteciler ve GGC Onursal Üyesi Raif Türk’e adandı.

Sümerparkta bulunan Cemiyet bahçesinde düzenlenen törene, Akparti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman, CHP İstanbul milletvekili Av. Sezgin Tanrıkulu, Yeşil Sol Parti Milletvekili Adalet Kaya, Trabzon’un Arsin Belediye Başkanı Mehmet Sait Gürsoy, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır OSB Başkanı Mustafa Fidan, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, DTSO, DİSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyarbakır Barosu, Memur Sen, AK Parti, HDP, DSP, Saadet, İYİ Parti, DEVA Partisi il başkanları, çok sayıda STK temsilcisi, iş insanları ve gazeteciler katıldı.

Geceye büyük katkı sunan Diyarbakır Büyukşehir Belediyesi Genel sekreteri hemşerimiz Abdullah Çiftçi aynı saatte yapılan karpuz festivali kapanış gecesi ve üst düzey ziyaretler nedeniyle geceye katılmazken, gecede ödül alan tüm gazetecileri ve Batman Demokrat Haber’i tebrik etti.

GGC Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ceylan, cemiyetin bahçesinde düzenlenen törende, ödüle layık görülen gazetecileri kutladı.

‘CESARETİ VE FEDAKARLIĞI ÖDÜLLENDİRİYORUZ’

Gecenin açılış konuşmasını yapan GGC Başkanı Mücahit Ceylan, “Bu akşam burada ödüllerini alacak olan arkadaşlarımızın aslında sadece mesleki çalışmalarını değil, ortaya koydukları cesareti ve fedakarlıkları da ödüllendiriyoruz. Bir yandan, gazetecilik ahlakını, meslek etiğini ve ilkelerini hiçe sayarak kişisel çıkarları uğruna kalemini kiralayan, satan, görevi kamuoyu menfaatini korumak iken güç odaklarının emellerine hizmet ederek gazeteciliği peşkeş çekip kutsal mesleğimizin itibarını zedeleyenlere yönelik mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken; Bir yandan da, kentimiz ve bölgemizin sosyal ve ekonomik gelişiminin ivme kazanması için de sorumluluk üstlenerek bu kapsamda resmî kurumlar, yerel yönetimler ve STK’larla kentin ve kentlilerin menfaatini önceleyen çalışmaların ve projelerin bir parçası olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Akparti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman gazetecileri ve basın medya’nın kendileri için oldukça önemli olduğunu belirterek Gecede ödül alan tüm gazetecileri tebrik etti.  Milletvekili Kepolu Düzenlenen programda emeği geçenlerin yanı sıra, ödül alan Batman Demokrat Haber’ide tebrik etti.

ÖDÜLÜ NURULLAH EDEMEN VERDİ

Gecede gazetemiz Batman Demokrat Haber’in en iyi sayfa tasarım ödülünü Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DİSİAD) Başkanı ve Diyarbakırspor ve Amedspor’un eski başkanı Nurullah Edemen Gazete sahibimiz Nimet Dal’a takdim etti. Diyarbakır ve spor camiasının sevilen iş adamlarından ve STK Başkanlarından olan Nurullah Edemen gazetemizi kutlayarak başarılar diledi. Gazete sahibimiz Nimet Dal ise Edemen’e teşekkür etti. Geceye Batman Demokrat Haber Genel Koordinatörü Orhan Turan ve Spor Müdürü Rıfat Dal’da katıldı.

Gecede ödüllerin dağıtılmasından sonra EYVAN müzik gecesiyle gazeteciler gece geç saatlere kadar eğlendiler.

?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.