Genç Beyinlerde İnovasyon Programı İlk Mezunlarını Verdi

Batman Üniversitesi ve Tüpraş, iş birliğiyle yürütülen ‘Genç Beyinlerde İnovasyon ve Kadın Girişimcilik Programı’ Sertifika Töreni Üniversitenin Merkez Kampüs Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Genç Beyinlerde İnovasyon Programı İlk Mezunlarını Verdi
Advert
Yayınlama: 21.01.2024
18
A+
A-

Üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleşen sertifika takdim kapanış törenine Batman Valisi’nin Eşi Dr. Ayten Canalp, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Doç. Dr. Mehtap Nasıroğlu, Doç. Dr. Öğr. Üyesi Şaide Akbulut, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Kay, Batman Rafineri Müdürü Volkan Demirtaş, Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürü Çiler Teber, Tüpraş İnovasyon ve Girişim Sermayesi Müdürü Funda Çetin, İnovasyon Koordinatörü Melis Yirçi, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

40 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Programa katılan 40 üniversite öğrencisi; girişimcilik, teknoloji ve inovasyon alanında aldığı eğitim ve edindikleri deneyimle geleceklerinin şekillenmesine katkı sağlayacak pek çok yetkinlik kazandı. Katılımcılara verdikleri önemli katkılardan dolayı teşekkür edilirken başarılı genç beyinlere sertifikaları sunuldu. Programda ‘Genç Beyinlerde İnovasyon ve Kadın Programı’ kapsamında genç beyinlere yönelik inovasyonun teşvik edilmesi ve kadın girişimciliğinin desteklenmesi hedeflendi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.