Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan Adayı Ferdi Kurt, yemek sektöründe faaliyet gösteren işletme temsilcileriyle bir araya gelerek sektörün sorunlarını, beklentilerini ve çözüm önerilerini değerlendirdi.
Batman ekonomisine üretim, istihdam ve katma değer sağlayan sektörlerin temsilcileriyle istişare toplantıları gerçekleştiren Kurt, yemek sektörünün kent ekonomisindeki önemine dikkat çekti.
Sektör temsilcilerinin talep ve sorunlarını dinleyen Kurt, çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. BATSO’nun kentteki sektörlerin yanında daha güçlü şekilde yer alması gerektiğini belirten Kurt, istişare kültürüne önem verdiklerini ifade etti.
Kurt, “Batman’ımızın üretimine, istihdamına ve ekonomisine değer katan yemek sektörümüzün kıymetli temsilcileriyle bir araya geldik. Sektörümüzün beklentilerini, yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini konuştuk” dedi.
Buluşmaya ev sahipliği yapan Altunlar Yemekçilik’e ve toplantıya katılan sektör temsilcilerine teşekkür eden Kurt, “Birlikte konuşacak, birlikte üretecek, BATSO’yu birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.