Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, Sason’da düzenlediği ters lale gezisi ve doğa yürüyüşüyle hem doğayla iç içe anlamlı bir gün geçirdi hem de toplumsal duyarlılığa dikkat çekti.
Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, yaklaşık 400 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin sadece bir doğa yürüyüşü olmadığını, aynı zamanda birlik, beraberlik ve kültürel mirasa sahip çıkma amacı taşıdığını belirtti. Etkinlik boyunca taşınan Türk ve Filistin bayrakları, hem milli birlik mesajı verdi hem de Filistin halkına duyulan dayanışmayı simgeledi.
SASON’DA TERS LALE GEZİSİ
Sason dağlarının eşsiz florasında gerçekleştirilen yürüyüşte katılımcılar, ters laleler eşliğinde hem moral buldu hem de doğanın huzurunu yaşadı. Başkan Önlü, bu tür etkinliklerin sendikal dayanışmayı güçlendirdiğini ve toplumsal sorumluluğu artırdığını vurguladı. Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, etkinliğe desteklerinden dolayı Batman Valisi Ekrem Canalp ve Sason Kaymakamı Furkan Başar’a teşekkür ederek, benzer etkinliklerle çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.