EBAP projesiyle eğitimde başarı çıtası yükseliyor

EBAP projesiyle eğitimde başarı çıtası yükseliyor
Advert
Yayınlama: 17.08.2023
30
A+
A-

Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (EBAP) Değerlendirme Toplantısı Vali Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleşti. Vali Ekrem Canalp’ın ilimize gelmesiyle birlikte hayata geçirilen EBAP, okullarımızın eğitim ve öğretim performansını hem okul bünyesinde hem de diğer okullar ile karşılaştırmalı olarak ölçülmesini mümkün kılan bir sistemdir. Proje ile birlikte eğitimde kalite standartlarını yükselterek

öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede kullanabilmelerine olanak tanımak adına önemli bir adım atıldı.

ÇALIŞTAY EYLÜL AYINDA BAŞLIYOR

EBAP’ın ilimizde hayata geçirilmesinin önemli bir ayağı, eylül ayında düzenlenecek kapsamlı çalıştaydır. Bu çalıştay, projenin mevcut durumunun kritik bir analizini yapmayı amaçlamaktadır. Elde edilen sonuçlar ve yapılacak detaylı değerlendirmeler, projenin güçlü yönlerini daha da vurgulamaya, zayıf yönlerini ise geliştirme fırsatlarına dönüştürmeye yardımcı olacaktır. Bu bağlamda, çalıştayın EBAP’ın ilerlemesi ve etkinliğinin artırılması için önemli bir adım olması hedeflenmektedir.

SES KAYIT STÜDYOSUNU ZİYARET ETTİ

Ölçme ve Değerlendirme Müdürlüğü hizmet binasına gelen Vali CANALP’ı İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran karşıladı. Toplantı öncesi Ölçme ve Değerlendirme Müdürlüğü hizmet binasında bulunan Ses Kayıt Stüdyosu, Batman Sanat Merkezi ile diğer birimleri ziyaret eden Vali CANALP yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.