Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerine yönelik yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Oda ile Özel Batman Dünya Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında, esnaf ve birinci derece yakınlarına indirimli sağlık hizmeti sunulacak.
Yapılan anlaşmayla oda üyeleri ve aileleri; muayene, tetkik ve tedavi hizmetlerinden %15 indirimli yararlanabilecek. Uygulamanın, esnafın sağlık hizmetlerine daha kolay erişmesini sağlaması hedefleniyor.
KAPLAN “ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”
Oda Başkanı Mehmet Salih Kaplan, göreve geldikleri günden bu yana üyelerin yaşam kalitesini artırmaya odaklandıklarını belirterek, sağlık alanındaki bu adımın önemli olduğunu vurguladı. Kaplan, esnafın sadece ticari değil sosyal ihtiyaçlarında da desteklenmeye devam edeceğini söyledi. Özel Batman Dünya Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Murat Atmaca ise iş birliğinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, esnaf ve ailelerine sunulacak indirimli hizmetlerin toplumsal dayanışmaya katkı sağlayacağını belirtti.