Dünya Bankası onayladı

Sahibi Sasonlu İş İnsanı olan VEM TEKSTİL tarafından hazırlanan projeye Dünya Bankası’ndan onay çıktı

Dünya Bankası onayladı
Advert
Yayınlama: 02.05.2024
4
A+
A-

VEM TEKSTİL tarafından Dünya Bankası’na sunulan “Üretimde ve Toplumda Fırsat Eşitliği” isimli proje kabul edildi. Avrupa Birliği tarafından fonlanan ve Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası yönetiminde uyguladığı Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi Hibe Programı kapsamında VEM TEKSTİL İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ firması tarafından başvurusu yapılan  “Üretimde ve Toplumda Fırsat Eşitliği” projesinin kabul edildiği bildirildi.

VEM TEKSTİL’DEN YENİ PROJE

VEM TEKSTİL Genel Müdürü Sasonlu İş İnsanı Veysel Tekin tarafından yapılan açıklamaya göre Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi Hibe Programı kapsamında yapılan “Üretimde ve Toplumda Fırsat Eşitliği” isimli proje başvurusu asil listeye girdi. Bu kapsamda geçtiğimiz mart ayında şirket ile Dünya bankası arasında Hibe Sözleşmesi imzalandı.

YENİ TEKSTİL FABRİKASI KURULACAK

Proje kapsamında şirketin mevcut kapasitesinin de geliştirileceğini belirten Tekin, “fabrikamızda mevcut istihdama ek olarak 16 kişilik ek istihdam yaratılacaktır. Yaratılacak ek istihdamın tamamının kadınlardan oluşması için Dünya Bankası ile görüşmelerimiz sürmektedir. Öncelikle kapasite artırımı için gerekli olan makine ve teçhizat alımı yapılacak sonrasında ise istihdam faaliyetine geçilecektir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.