Düğün yemeği masrafını Gazze’ye bağışladılar

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut İrtem’in oğlu Ali Ekber İrtem’in düğününün yemek masrafı, Gazze’ye bağışlandı.

Düğün yemeği masrafını Gazze’ye bağışladılar
Advert
Yayınlama: 06.05.2024
8
A+
A-

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı ve İLKHA eski Genel Müdürü Mahmut İrtem’in gazeteci oğlu Ali Ekber İrtem sade bir düğünle dünya evine girdi. İrtem ve Oslun aileleri, Gazze’de yaşanan katliam ve soykırıma sessiz kalamayarak düğün yemeğinin masrafını Gazze’ye bağışlama kararı alarak düğün merasimlerini gerçekleştirdi.

İşgal rejiminin soykırımına uğrayan Filistinli, Gazzeli Müslümanlara bir nebze de olsa destek olmak istediklerini belirten damat Ali Ekber İrtem, büyük zorluklar yaşayan Filistinlilerin ihtiyaçlarının daha önemli olduğunu ve misafirlerine verecekleri yemeğin masrafını Gazze’ye bağışladığını söyledi.

Damat İrtem, “Yaklaşık 7 aydır Siyonist işgalciler Gazze’de kadın, yaşlı, çocuk demeden katliam yapmaktadır. Bizler de bundan dolayı düğün yemeğimizin masrafını Gazze’ye bağışladık. Allah Teâlâ oradaki Müslüman kardeşlerimize yardım etsin, Gazze’deki direnişin ve mücadelenin en kısa zamanla zafer neticelenmesini bizlere göstersin inşallah.” şeklinde konuştu. Düğüne, HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyeleri, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Batman ve Diyarbakır il Başkanları, İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, çok sayıda STK başkanı, gazeteciler ve seçkin davetliler katıldı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.