Demokrat’ın 11. yılı kutlandı

Demokrat’ın 11. yılı kutlandı
Advert
Yayınlama: 24.12.2023
28
A+
A-

Batman Demokrat Gazetesi’ni 11. kuruluş yıldönümü kutlandı.

Kevser İş Merkezi 7. Katta Demokrat Gazetesinin haber ofisinde düzenlenen kutlama programına Gazeteci Nizamettin İzgi, Nedim Aslan, Ercan Atay, Hatice Türkan, İbrahim Eroğlu ve Dal Ailesi katıldı. Gazete Sahibi Nimet Dal’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda, 11. yıldönümü pastası kesildi. Batman Demokrat Gazetesi Sahibi Nimet Dal “Bu özel günde bizi yalnız bırakmayan, gazetemize güç katan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gazetemiz, yeni yayım yılında da Batman’da özgün ve tarafsız habercilik yapmaya devam edecektir” dedi.

VALİ CANALP’TAN KUTLAMA MESAJI

Vali Ekrem Canalp gazetemizin 11. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Canalp tebrik mesajında “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.”

NASIROĞLUNDAN KUTLAMA MESAJI

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu gazetemizin 11. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Nasıroğlu’nun kutlama mesajı “11 Yıldır Batman’ın sorunları ile yakından ilgilenen, ilkeli ve tarafsız yayın politikası ile ilimizin önemli basın kuruluşlarından biri haline gelen Batman Demokrat Gazetesi’nin 11 yaşını kutlar, imtiyaz sahibi Nimet Dal başta olmak üzere gazetenin tüm çalışanlarını tebrik ederim.”

KIRŞAN’DAN TEBRİK MESAJI

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı ÇİFTAY A.Ş İcra Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kırşan gazetemizin 11. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Mesajında “İlkeli, dürüst ve objektif yayın anlayışıyla istikrarlı bir çizgide 11 yıldır ilimizin gündemini sayfalarına taşıyarak gündem oluşturan Batman Demokrat Haber Gazetesinin 11. Kuruluş Yıldönümünü içten ve samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman halkına daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.