Demirkale ailesinden görkemli düğün

Demirkale ailesinden görkemli düğün
Yayınlama: 17.09.2023
720
A+
A-

Batman’ın sevilen ailelerinden İş İnsanı Medeni Demirkale’nin yeğeni Doktor Ali Demirkale hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle yaşamını eğitimci Mine Karataş ile birleştirdi. Düğün öncesinde davetlileri kapıda karşılayan Demirkale ailesi yakın ilgi ve alaka gösterdiler.

????????????????????????????????????

YOĞUN İLGİ GÖREN DÜĞÜN

Salon Rezidansta gerçekleşen düğünde nikah şahitleri olarak Batso Başkanı A. Kadir Demir, AK Parti Eski İl Başkanı Murat Güneştekin, Kozluk Belediyesi eski Başkanı Veysi Işık, Akparti Gercüş ilçe başkanı Şefik Üner, Beşiri ilçe başkanı Abdurrahman Şen,  Murat Alp, Ahmet Karataş, katıldı. Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyılan nikahtan sonra genç çiftin nikah defterini geline takdim eden Batso Başkanı Abdulkadir Demir genç çifti tebrik ederek Demirkale ve Karataş ailesini tebrik etti.

Demirkale ailesinin düğününde Mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Batman’ın sevilen sanatçıları Ahmet Dicle, Behcet Destan, Kemençe ve saz eşliğinde yapılan düğünde konuklar coşkuyla halaylar çekti. Düğüne AK Parti İl Başkanı Akif Gür, partililer, BATSO Başkan Yardımcısı Abit Teymur, Yön. Kur. Üyesi Yalçın Güneştekin, Batso Meclis Başkanı Ercan Ekinci, İş İnsanları Fadıl Alphan, Murat Alp, Kutbettin Süçin, Veysi Direkçi, Diyarbakır ve çevre illerden çok sayıda iş insanı, toptancı esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.

İş insanı Medeni Demirkale bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, toptancı esnafına ve Batman’lı hemşerilerine teşekkür etti.

Batman Demokrat Haber olarak Demirkale ailesini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.