Gazetemizin imtiyaz sahibi Nimet Dal’ın kardeşi Ramazan Dal’ın kızı Nisa Nur Dal, hafta sonu düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Comaniye (Atabağ) beldesinin tanınmış çiftçilerinden Rıdvan Baştuğ’un oğlu Sedat Baştuğ ile dünya evine girdi.
Siirt’in Kurtalan ilçesindeki Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğüne; iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, aşiret liderleri, şehir dışından gelen davetliler ile Dal ailesinden Fırat Dal, Aytekin Dal, Erdal Dal, Gültekin Dal, Serkan Dal, Onur Dal ve Nevzat Özbey katıldı. Ayrıca yerel ve ulusal basın mensupları ile gelin ve damadın aileleri de davetliler arasında yer aldı.
MEVLİT OKUTULDU, YEMEK İKRAM EDİLDİ
Tören öncesinde mevlit okutularak davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Salona alkışlar eşliğinde giren genç çiftin ilk dansı büyük beğeni topladı.
DAVETLİLER HALAYLA COŞTU
Takı merasiminin ardından, davetliler halay, delilo ve çiftetelli eşliğinde doyasıya eğlendi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı düğün gecesinde, damadın amcası Nimet Dal, gelinin babası Ramazan Dal ve Damadın Babası Rıdvan Baştuğ, genç çift konuklarla yakından ilgilenerek bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.
BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR DİLERİZ
Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Nisa Nur ve Sedat çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.