Ciğer’i Batmanlılara sevdiren adam: ‘Pala’

Batman tarihi kadar ciğer kebapçılığı mesleğini sürdüren ve “Pala” lakabı ile bildiğimiz Erkan Pala, Batmanlılara ciğeri sevdiren adam olarak anılıyor.

Ciğer’i Batmanlılara sevdiren adam: ‘Pala’
Yayınlama: 23.01.2024
51
A+
A-

Yaklaşık 45 yıldır ciğercilik mesleğini sürdüren ve bir çok kebapçıya ustalık yapmış ciğerci pala, yaptığı birbirinden lezzetli ızgara çeşitleri ile de vatandaşın beğenisini kazanıyor. Turgut Özal bulvarı Medical Point Hastanesinin karşısında bulunan ciğerci pala 4 kardeşine de ciğerciliği öğreterek meslek sahibi yapmış.

TABLACILIKTAN MARKAYA

Küçük yaştan beri tablanın üzerinde ciğer yapıp satan ve ekmeğini yıllarca bu şekilde çıkaran ciğerci pala 45 yıllık tecrübesi ile “Ciğerci Pala” ismini marka haline getirmeyi de başardı.

7/24 HİZMET VERİYOR

Güzel, temiz ve lezzetli ızgara çeşitlerinin yanı sıra 7/24 hizmet veren ciğerci pala dürüm siparişleri de akarak, vatandaşın bütçesine katkı sunuyor.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ

Lezzetli ciğer yapmanın yanı sıra adeta Batman’la sembolleşen Erkan Pala ayrıca çağa ayak uydurarak, sosyal medya iletişim araçlarını da alabildiğine kullanıyor. Aynı zamanda sosyal medya fenomen olan Pala, çektiği videolarla da on binlerce takipçiye ulaşmayı başarıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.