Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, çevre ve orman konularında yapılan çalışmalar ve bölgenin çevresel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Söylemez, Batman’ın çevresel sorunlarına dikkat çekerek, dernek olarak bu konuda daha fazla iş birliği ve farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti. İl Başkanı Çetin de Batman’da çevre bilincini artırmak adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi 8. hafta karşılaşmasında Batman Engelliler Spor Kulübü (BESK), Kızıltepe Engelliler Birliği’ni 65-36 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.
Batman’da mezarlıkta poşet içerisine konulmuş kanlı erkek bebek cesedi bulundu. Alınan bilgilere göre, İlimize merkeze bağlı Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Tılmerç Mezarlığında mezarlık görevlisi, mezarlığı kontrol ettiği sırada mezarlık içerisinde poşete koyulmuş halde bebek cesedi bulundu. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, bebek cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.