Cansuyu, Türkiye’de ve Dünyadaki muhtaçlara ulaştırmaya devam ediyor

Cansuyu Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, kurulduğu günden bu yana hayırseverler ve bağışçıların emanetlerini Türkiye’de ve Dünyadaki muhtaçlara ulaştırmaya devam ediyor.

Cansuyu, Türkiye’de ve Dünyadaki muhtaçlara ulaştırmaya devam ediyor
Advert
Yayınlama: 16.03.2024
10
A+
A-

2024 Ramazan Organizasyonu kapsamında, Gazze başta olmak üzere Arakan, Yemen gibi kriz bölgeleri ile Türkiye, Afrika ve Asya’da pek çok ülkede Ramazan çalışmaları devam ediyor. Cansuyu Batman il temsilcisi Mehmet Emin Turan,  Cansuyu olarak 2024 yılı Ramazan döneminde bağışçıların kumanya, iftar, zekât, fitre ve fidye emanetlerini, “Kazancımız Allah İçin Verdiğimizdir” sloganı ile Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde gerçek muhtaçlara ulaştırma gayretinde olacaklarını söyledi.

KUMANYA BİN 900 TL

Turan; “Hayırseverlerimiz tarafından gerçekleştirilecek bağışlara ilişkin belirlenen rakamlar da açıklanırken, Gazze için bir kişilik fitre ve fidye bağışlarında alt limit 400 TL, bir kişilik iftar 225 TL, bir adet kumanya bin 900 TL olarak belirlendi. Türkiye ve diğer bölgelerde belirlenen rakamlar ise, bir kişilik fitre ve fidye bağışlarında alt limit 130 TL, bir kişilik iftar 90 TL, bir adet kumanya 700 TL olarak açıklandı. Ramazan’ın fazileti ve ecri ile gerçek muhtaçlara destek olmak ve hep birlikte bu sevaptan nasibimizi almak yegâne muradımızdır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.