“Büyükşehirlerde ne varsa Batman’da var”

“Büyükşehirlerde ne varsa Batman’da var”
Yayınlama: 20.09.2023
141
A+
A-

Türkiye’nin en başarılı göz hastaneleri içerisinde yer alan ve bir süredir kentte hizmet veren ‘Batıgöz’, Batman’da şubesini resmi olarak hizmete açtı.

SÖYLER AİLESİNİN BATMAN’A YATIRIMI

Yoğun ilgi gören açılışa Vali Ekrem Canalp’ın yanı sıra Rektör Prof. Dr. İdris Demir, İl Müftüsü Nihat Kök, STK-Oda Başkanları, Akparti İl Başkanı Akif Gür, MHP İl Başkanı M.Arif Çetin, Sağlık İl Müdürü Semih Canpolat, Batıgöz Batman Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Söyler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Söyler katıldı. Programda Batıgöz Sağlık Grubu Kurucusu Op.Dr. Mehmet Söyler de vefatının 2. yıldönümünde anıldı. Açılıştan sonra Vali Ekrem Canalp, ve beraberindeki heyet hastanenin servis odaları ve poliklinikleri gezip yetkililerden bilgi aldı.

VALİ CANALP’TAN HASTANEYE ÖVGÜ

Açılış konuşan Vali Ekrem Ekrem Canalp Göz’le ilgili Batman’a böylesi teknolojisi yüksek, geniş kapsamlı bir hastane kazandırıldığı için söyler ailesine teşekkür etti. Vali Canalp açılışta göz ölçümü de yaparken hastanede tüm tıbbi cihazların yer aldığını ve büyükşehirlerde olan tüm ameliyat cihazlarının burada hizmet vereceğini açıkladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.