Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Yeniden Refah Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şirin Bülbül, Batman’daki sağlık yatırımlarının yetersizliğine dikkat çekerek, 720 yataklı hastane projesinin hızlandırılması çağrısında bulundu.

“BATMAN HALKI YILLARDIR HASTANEYİ BEKLİYOR”
Batman’ın artan nüfusuna rağmen sağlık yatırımlarında yeterli ilerleme sağlanamadığını belirten Bülbül, “Batman halkı yıllardır 720 yataklı devlet hastanesinin tamamlanmasını bekliyor. Sağlık hizmeti ertelenebilecek bir konu değildir.” dedi.
MEVCUT HASTANELER İÇİN YENİLEME ÇAĞRISI
Bülbül, İluh Devlet Hastanesi ile Batman Bölge Devlet Hastanesi başta olmak üzere mevcut sağlık kuruluşlarında bakım, onarım ve modernizasyon çalışmalarının bir an önce yapılması gerektiğini ifade etti.
“TEMEL İHTİYAÇLAR ÖNCELİKLİ OLMALI”
Kamu kaynaklarının vatandaşların temel ihtiyaçlarına yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Bülbül, “Sosyal ve kültürel etkinlikler önemlidir. Ancak vatandaşımızın öncelikli beklentisi sağlık, eğitim ve altyapı yatırımlarıdır. Batman’ın beklemeye tahammülü kalmamıştır.” ifadelerini kullandı. Yetkililere çağrıda bulunan Bülbül, 720 yataklı hastane projesinin hızlandırılmasını ve mevcut hastanelerin fiziki şartlarının iyileştirilmesini istedi.