Bu projeyle Kültürel Bağlar güçleniyor

Sason ilçesinde bulunan Eren Avşar Boğazkapı Ortaokulu Öğretmeni Deniz Karabaş, “Uluslararası eTwinning Projeleriyle Kültürel Bağları Güçleniyor” dedi.

Bu projeyle Kültürel Bağlar güçleniyor
Advert
Yayınlama: 08.05.2024
5
A+
A-

Eren Avşar Boğazkapı Ortaokulu’ndan görevli öğretmen Deniz Karabaş, eğitimde dönüşümü ve kültürel alışverişi teşvik etmek için çeşitli eTwinning projeleriyle öne çıkıyor. İngilizce öğretmeni Karabaş’ın liderliğinde yürütülen dört önemli proje, gençleri küresel vatandaşlar olarak yetiştirmeyi ve dünya çapında iş birliğini artırmayı hedeflediğini dile getirdi.

‘İŞ BİRLİĞİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ’

Karabaş,  “From Lines To Universe,” “All About Me,” “My English Discoveries,” ve “Promoting Tolerance, Building Bridge for Peace” gibi projeler, kuzey Makedonya’dan , İtalya’dan, Fransa’dan, İspanya’ dan, Portekiz’den, Polonya’dan Türkiye’ye, Romanya’dan Ürdün’e kadar birçok ülkeden Öğretmen ve öğrenciler bir  araya geliyor. Bu projeler, öğrencilere kültürel çeşitliliği kutlama ve anlama fırsatı sunarken, dil becerilerini geliştirmelerine ve uluslararası iş birliği becerilerini kazanmalarına olanak tanıyor.” Öğrencilerimize sunduğumuz bu benzersiz deneyimler, gençler arasında anlayış ve hoşgörüyü artırmanın yanı sıra, liderlik ve iletişim becerilerini de güçlendiriyor. Aynı zamanda, projeler, öğrencilerin teknolojiyi etkili bir şekilde kullanmalarını teşvik ediyor ve küresel düzeyde barış ve anlayışa katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu eTwinning projeleri, sadece öğrencilerin akademik başarılarını artırmakla kalmıyor, aynı zamanda onları dünya vatandaşları olarak yetiştirerek küresel bir topluluğun parçası olmalarına da yardımcı oluyor.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.