Boykot ürünü satmayan esnafa tebrik ziyareti 

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanlığı, işyerlerinde siyonist destekçisi firmaların ürünlerini satmayan esnaflar tespit edilip ziyaret edildi.

Boykot ürünü satmayan esnafa tebrik ziyareti 
Reklam Bloğu
Yayınlama: 25.07.2024
14
A+
A-

Ziyaret edilen esnaflara Filistin temalı aksesuarların bulunduğu birtakım hediyeler verilip hassasiyetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir; “Gazze’de 6 Ekim’den bu yana devam eden soykırıma karşı elimizdeki en büyük silah halen boykot. Gönül isterdi ki ülkemize hiçbir boykot ürünü girmesin. Maalesef hükümet bu konuda gerekli adımları atamadı. Hal böyle iken iş başa düşüyor ve boykot silahını en etkili bir şekilde kullanmamız gerekir. Halkımıza ‘boykot malı almayın’ çağrılarında bulunurken esnaflarımızı da ‘boykot malı satmayın’ çağrısında bulunuyoruz. Bu konuda hassas davranıp gerekli adımları atan esnaflarımızı tebrik amaçlı ziyaretlerde bulunduk. İnşallah diğer esnaflarımız için de teşvik olur ve bir an evvel gerekli hassasiyeti gösterirler.” İfadelerini kullandı.

‘İŞLERİMİZ DAHA BEREKETLİ OLDU’

Siyonist katillere destek veren firmaların ürünlerini satmayan esnaf, siyonist destekçisi ürünleri satmamakla cirolarında eksilme olmadığını aksine, işlerinde bereket olduğunu belirterek, “Çok şükür ciromuzda bir eksilme olmadı. Aksine daha da bereketlendi. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesini isteriz. Biz bunu yaptık pişman da değiliz. Satışımızda, rızkımızda herhangi bir eksilme de olmadı. Aksine bolluk gördük. 6 aydır bu boykota devam ediyoruz, devam da edeceğiz. Temennimiz diğer kardeşlerimizin de bu konuda duyarlı olmalarıdır.” dedi. Esnaf, ziyaretleri için HÜDA PAR gençlik kollarına teşekkür ederek, esnafların boykot ürünlerini satmaması çağrısında bulundular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.