Bir Başarı Öyküsü Yazar ve şair Betül Fırat

Edebiyat Dünyasında “Bir Başarı Öyküsü Olarak” anılan ödüllü Yazar ve Şair Betül Fırat, eserlerine eser ve ödüllerine ödül eklemeye devam ediyor. 

Bir Başarı Öyküsü Yazar ve şair Betül Fırat
Reklam Bloğu
Yayınlama: 23.06.2024
12
A+
A-

Edebiyat dünyasında adından sık sık övgü ile söz edilen ödüllü şair ve yazar Betül Fırat üretken ve azimli kişiliği ile ön plana çıkıyor. Fırat, bedensel engelli olmasına rağmen kısa zamanda çok şey başardığından dolayı başarı öyküsü için örnek gösterilmekte. Ziraat Yüksek Mühendisi olarak çalışan Fırat, mesleğinin yanı sıra ömür boyu hayalini kurduğu edebiyat dünyasında seçkin bir yazar olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ediyor.

BETÜL FIRAT, ÖDÜL ALMAYA DOYMUYOR

Son zamanlarda adından çokça söz ettiren ödüllü yazar ve şair Betül Fırat, ödül almaya doymuyor. Kitapları Mavi Kuş Medya tarafından hem roman hem de çocuk kitabı olmak üzere 2 dalda daha ödüle aday gösterildi. FIRAT halkın oylaması ile derecelerin belirlendiği yarışmada ödül için okurlarından destek beklediğini ifade etti.  Ödüllü yazar ve şair Betül Fırat; “Ödül almak büyük bir övünç kaynağı ama ödüle layık görülmekten de öte çalışmalarınızın takdir görmesi ayrı bir onur kaynağı. Başarılarınızın bu şekilde takdir edilmesi hem mutluluk veriyor hem de motivasyonu arttırıcı oluyor.  Yaptığınız çalışmaların ses getirdiğini ve alandaki başarınızın takdir edilmesi onur verici. Yeni projelerim için çalışmalara başladım. Okurlarımızın olumlu tepkileri ve yeni eser talepleri beni mutlu ediyor. Umarım eserlerimle daha çok okura dokunabilirim.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.