Belediye Başkan Adaylığı için bağışlar Gazze’ye

Belediye Başkan Adaylığı için bağışlar Gazze’ye
Advert
Yayınlama: 09.11.2023
56
A+
A-

AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Aday Adaylığı başvuru sürecinin resmen başladığını duyurdu.

Adaylık müracaatlarının dün itibariyle başladığını belirten Gür şunları kaydetti:

“Aday Adaylarımız; Belediye Başkanlıkları için 9-17 Kasım tarihleri arasında, Belediye Meclis Üyelikleri için 9 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında başvuru yapabilirler.” Diyen Gür şunları kaydetti:

“Adaylık ön başvuruları basvuru.akparti.org.tr adresinden e-başvuru olarak yapılması gerekmektedir. Başvuruların kesinleşmesi için Aday Adaylarının sistemden aldığı formu ıslak imzalı bir şekilde İl veya İlçe Başkanlıklarımıza teslim etmesi gerekmektedir. Aksi halde başvurular işleme koyulmayacaktır.”

“Adaylık ön başvuruları basvuru.akparti.org.tr adresinden e-başvuru olarak yapılması gerekmektedir. Kadın ve 18-30 yaş arası Genç Aday Adaylarından bağış miktarlarının 1/2’si kadar bağış, Engelli Aday Adaylarından ise  1/4’ü kadar bağış talep edilecektir.Başvuru Bağış Miktar ıİl Belediye Başkan Aday Adaylarından 30.000 ₺, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarından ise 5.000 ₺ olarak belirlenmiştir.Başkan Gür, bağışların AFAD üzerinden yapılarak Gazze’ye gideceğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.