Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
BATSO İstişare Grubu Başkan Adayı Bayram Demirhan, iş dünyasının teşvik, finansman ve ihracat desteklerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla “BATSO Beyaz Masa” projesini hayata geçireceklerini açıkladı.
ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK
Proje kapsamında iş insanlarına hibe programları, kredi imkanları, ihracat, fuar destekleri, markalaşma ve devlet teşvikleri konusunda uzmanlar tarafından ücretsiz danışmanlık verilmesi planlanıyor. İşletmelerin ihtiyaç duyduğu desteklerin belirlenerek uygun başvuru süreçlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
FİNANSMANA ERİŞİM KOLAYLAŞACAK
Demirhan, BATSO’nun iş dünyasının finansman ve teşvik kaynaklarına ulaşmasında daha etkin rol üstleneceğini belirterek, projenin Batman ekonomisinin gelişimine katkı sunacağını ifade etti. Demirhan, göreve gelmeleri halinde iş insanlarının sorunlarında yalnız bırakılmayacağını ve iş dünyasıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi.
