Batmanlı Gazetecilere ödül

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödülleri sahiplerini buldu.

Batmanlı Gazetecilere ödül
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.01.2024
74
A+
A-

Ödül töreni açılış programında konuşan Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı Mehmet Çelik Mehmet Çelik, ‘İdarecilerle ortak paydamız vatandaş ve hizmet’ derken, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, ‘Gazetecilik meslek kanunu ve gazeteci derneklerinin oda statüsüne kavuşturulması gerektiğini dile getirdi.

BATMAN’A İKİ ÖDÜL

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Anadolu İnternet Gazeteciler Federasyonu ve Gaziantep Basın Cemiyeti önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Geleneksel basın ve medya emekçilerine yönelik düzenlenen yarışma sonucu ödül almaya layık görülen gazeteciler törenle ödüllerini aldı. Ödül töreni Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda yapılırken, törene  Vali Yardımcısı İlker Eker, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkeçeci, CHP Gaziantep Milletvekilleri Melih Meriç ve Hasan Öztürkmen, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’nın yanı sıra gazeteciler ve Gaziantep Üniversitesi iletişim fakültesi öğrencileri de katıldı.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Asrın felaketini yaşadığımızı, gazetecilerin de bu zor koşullarda görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi. Kurt, Gazetecilik meslek kanunu çıkarılması gerektiğini belirterek, ayrıca Gazeteci derneklerinin oda statüsünde örgütlenmesini istedi. Ödül töreninde Batmandan Makale dalında Recep Kavuş- Batman Sonsöz Gazetesi, Radyo Programı: Hamit Aslan-Süper FM Mahkumun Sesi Programındaki başarı nedeni ile ödüllerini aldılar

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.