Batman’dan Filistin’e destek, İsrail’e lanet

Batman’dan Filistin’e destek, İsrail’e lanet
Advert
Yayınlama: 08.10.2023
68
A+
A-

Batman’da Düşünce ve İnanç Platformu ve HÜDA PAR Batman İl Başkanlı öncülüğünde düzenlenen 2 ayrı basın açıklamasında İsrail’in Filistin halkına ve topraklarına yönelik uyguladığı saldırı protesto edildi.

KATİL İSRAİL’İN SALDIRILARINI KINADILAR

Öğle saatlerinde Gülistan Caddesinde toplanan Batman’da Düşünce ve İnanç Platformu üyeleri Filistin halkına destek olmak ve Katil İsrail’i kınamak amacıyla açıklama yaptılar. Kitlesel gösteriye Askon Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, Anadolu Gençlik derneği Başkanı Abdurrahim Demirtaş, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan dönem sözcüsü Demirtaş Siyonist İsrail’i kınarken, Filistin’e halkı davasına destek verdiler.

HÜDAPAR’IN ÖNÜNDE KİTLESEL AÇIKLAMA

Akşam saatlerinde HÜDA PAR İl Başkanlığı önünde kitlesel basın açıklamasına binlerce vatandaş destek verdi. kitlesel basın açıklamasında Filistin ve Tevhid bayrakları ile, “Kudüs onurumuzdur”, “Kudüs kırmızı çizgimizdir” pankartları açarak destek verdi. Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Kürtçe bir konuşma yapan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, bir asırdan uzun bir süredir siyonist işgal rejiminin Filistin halkına ve topraklarına yönelik uyguladığı sistematik işgal ve katliamın devam ettiğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.