Batman’da Otizm Farkındalığı: Prof. Dr. Ahmet Kurnaz Batmanlılarla Buluşuyor!

Batman Belediyesi, şehrin kültürel ve sosyal yaşamına dokunmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen “Otizm Dostu Algı ve Duygu Yönetimi” konulu söyleşi, alanında uzman bir ismi Batmanlılarla bir araya getirecek.

Batman’da Otizm Farkındalığı: Prof. Dr. Ahmet Kurnaz Batmanlılarla Buluşuyor!
Yayınlama: 16.04.2026
7
A+
A-

Batman Valiliği ve Batman Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen “Batman Kültür Sanat Etkinlikleri” hız kesmeden devam ediyor. Nisan ayı etkinlik takvimi kapsamında, otizm spektrum bozukluğu ve bireylerin duygusal süreçleri üzerine çok özel bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Uzman Bakış Açısıyla “Duygu Yönetimi”

İstanbul Aydın Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kurnaz, “Otizm Dostu Algı ve Duygu Yönetimi” başlıklı sunumuyla Batmanlıların konuğu olacak. Özellikle otizmli bireylerin dünyasını anlamak, toplumsal algıyı güçlendirmek ve süreç yönetiminde doğru adımları atmak adına büyük önem taşıyan bu etkinlik, katılımcılara bilimsel ve pratik çözüm yolları sunacak.

Tüm Batman Halkı Davetli

16 Nisan Perşembe günü saat 15:00’te başlayacak olan söyleşi, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 12 yaş ve üzeri tüm vatandaşların katılımına açık olan etkinlik için tüm halkı bu bilgilendirici buluşmaya davet ediyoruz.

Batman’ın kültür ve sanatla daha da güzelleştiği bu günlerde, hem ebeveynler hem de konuya ilgi duyan tüm vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu söyleşi, şehrin sosyal farkındalık çıtasını bir adım daha yukarı taşıyacak.

ETKİNLİK DETAYLARI:

  • Konu: Otizm Dostu Algı ve Duygu Yönetimi
  • Konuşmacı: Prof. Dr. Ahmet Kurnaz
  • Tarih: 16 Nisan Perşembe
  • Saat: 15:00
  • Yer: Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi
  • Yaş Sınırı: 12+
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.