Batman’da Öğretmen Sayısı 9441’e yükseldi

Batman’da Öğretmen Sayısı 9441’e yükseldi
Yayınlama: 06.09.2023
34
A+
A-

Batman’a yeni atanan öğretmenlerle tanışma ve bilgilendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.
Müdür Kurtaran açıklamasında “Siz değerli öğretmen arkadaşlarımızın ilimize atanmasıyla birlikte öğretmen sayımız 9.441’e yükseldi. Batman tarihinin en yüksek öğretmen doluluk oranına ulaştığımız bir yıl içerisindeyiz. Bununla birlikte, sadece öğretmen sayısıyla sınırlı kalmayarak yaklaşık 1.500 çalışanımızı da bünyemizde barındırıyoruz. Milli Eğitim olarak, büyük bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz.”

OKULLARDA UYUM PROGRAMI BAŞLADI

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Mehmet Emin Şimşek ilkokulunu ziyaret ederek okula uyum programına katılan öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Tüm sınıf ve kademelerde 11 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu sınıflar için hazırlanan okula uyum programı Bakanlığın belirlediği takvim doğrultusunda başladı. Müdür Kurtaran, Mehmet Emin Şimşek ilkokulunu ziyaret edip başlayan uyum programı ile ilgili okul yönetici ve öğretmenlerden bilgi aldı.

TÜM KADEMELER 11 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kurtaran, minik öğrencilerle ve velileriyle bir süre sohbet edip hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kurtaran, daha sonra Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle öğretmenlere yaptığı çevrim içi hitabı programına katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.