Batman’da Kitap Fuarı Heyecanı Başlıyor

Batman’da Kitap Fuarı Heyecanı Başlıyor
Yayınlama: 16.10.2023
245
A+
A-

Kitapseverlerin merakla beklediği Batman 6. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali 20 Ekim’de başlıyor. On binlerce farklı esere ulaşma imkanı yakalayan Batmanlı kitapseverler, fuar süresince edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü isimle de bir araya gelecek. 150 saygın yayınevinin katıldığı fuarın mottosu: “Oku! Bu 100 yıl senin…”

OKU! Bu 100 yıl senin…

Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali hakkında açıklama yapan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Bu yıl düzenleyeceğimiz etkinlikler, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümüne denk geldiği için ayrıca büyük bir öneme sahip. Kitap Fuarı ve Festival, bu büyük coşku ve gururu 100. yıla yakışır şekilde yaşayabileceğimiz bir buluşma noktası olacak. Bu senenin mottosunu da Türkiye Yüzyılı vizyonundan hareketle, ‘Oku! Bu 100 yıl senin’ olarak belirledik Bu yıl toplam 2 milyon TL değerinde 50’şer TL’lik 40 bin adet hediye çeki dağıtıyoruz. Çocuklarımız istedikleri kitabı bu çeklerle alabilecek.” dedi.

10 GÜN BOYUNCA YAZAR AKINI

150 yayınevinin katıldığı 10 günlük fuar süresince edebiyat, kültür, sanat, iletişim, bilim ve düşünce dünyasından birçok önemli isim Batman’a gelecek. Yalvaç Ural, İhsan Süreyya Sırma, Nurullah Genç, Beyazıt Akman, Hatice Kübra Tongar, Ali Emre, Nedim Şener ve Hulki Cevizoğlu konuk yazarlar arasında. MasterChef Türkiye’nin sevilen jüri üyesi Şef Mehmet Yalçınkaya da organizasyon kapsamında Batmanlılarla bir araya gelecek. Rafadan Tayfa ekibi ve YouTube’un Sertaç Abisi Sertaç Güngör de gösterileriyle çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.