Batman’da “Arife Çiçekleri” açtı

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ile Batman İl Müftülüğü ve TDV Batman Şubesi işbirliğiyle “Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşmaları” gerçekleştirildi.

Batman’da “Arife Çiçekleri” açtı
Advert
Yayınlama: 03.04.2024
9
A+
A-

Danimarka Türk Diyanet Vakfı tarafından kampanya giderlerinin karşılandığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı, İl ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlükleri marifetiyle planlama, lojistik destek, başvuru ve dağıtım sürecinin koordine edildiği “81 il 81 Öksüz/Yetim” kampanyasında iyilik paketleri Batman’lı Arife Çiçekleri’ne teslim edildi.

YETİMLERE İYİLİK PAKETLERİ

“Bir Tebessüme Talibiz” sloganıyla yürütülen kampanyada Batman merkez ve ilçelerinde verilecek 84 adet hediye-iyilik paketinin dağıtımı için program düzenlendi. Programa İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir, Danimarka Türk Diyanet Vakfı gönüllüleri, yetim/öksüz çocuklar ve aileleri, gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar katıldı. Batman Gençlik Merkezinde düzenlenen programda konuşan İl Müftü yardımcısı Özdemir, Danimarka’dan Türk vatandaşların destekleri ile gönül köprüleri kurulduğunu ve Ramazanın bereketlendiğini ifade etti. Destek veren tüm hayırseverlere ve emeği geçen gençlik koordinatörlerine teşekkür eden Özdemir, bu kampanya vesilesiyle kardeşlik bağlarının devam edeceğini bildirdi.  Program sonunda yetim çocuklara ve ailelerine alışveriş kartları hediye edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.