BAŞTİ’de Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından, kentin önemli ulaşım noktalarından biri olan Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (BAŞTİ) hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik istişare toplantısı düzenlendi.

BAŞTİ’de Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi
Yayınlama: 08.05.2026
5
A+
A-

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen toplantıda, terminalde faaliyet gösteren otobüs firmalarının temsilcileri, otogar esnafı ve işletme sahipleri bir araya geldi.

TALEP VE ÖNERİLER MASAYA YATIRILDI

Katılımcı yönetim anlayışı kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, terminalin fiziki yapısı, yolcu güvenliği, hizmet standartlarının geliştirilmesi ve yaşanan aksaklıklar ele alındı. Esnaf ve firma temsilcilerinin dile getirdiği talep ile öneriler belediye yetkililerince kayıt altına alınırken, sorunların çözümüne yönelik gerekli çalışmaların kısa süre içerisinde başlatılacağı belirtildi. Toplantıda ayrıca ilgili birimlerin koordineli şekilde çalışma yürütmesi, esnaf ile belediye arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve toplantıların her ay düzenli olarak yapılması kararlaştırıldı. Yolcuların daha güvenli ve konforlu ortamda hizmet alabilmesi amacıyla terminal genelinde çeşitli iyileştirme çalışmalarının da gündeme alındığı bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.