Başkan Yılmaz’dan elektrik zammına sert eleştiri

Deva Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, son dönemde gündemi meşgul eden konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, elektrik zamlarını eleştirerek, yapılan zamların kıyaslanamayacak kadar yüksek olduğunu ifade etti. Ülke olarak tasarruf tedbirlerine gidildiğini belirten Yılmaz, hükümetin vergiler üzerinden vatandaşa fazla yük bindirdiğini vurguladı.

Başkan Yılmaz’dan elektrik zammına sert eleştiri
Reklam Bloğu
Yayınlama: 23.08.2024
13
A+
A-

Yılmaz, zamların haksız yere elektrik faturalarına yansıdığını söyleyerek, “Bu durum olumlu bir sonuç doğurmaz. Hükümetin, halkın yükünü hafifletme sorumluluğunu üstlenmesi gerekiyor, ancak yapılan zamlarla bu yük daha da artıyor,” dedi.

“VATANDAŞ OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPIYORUZ”

Başkan Yılmaz, halkın ekonomik zorluklarla mücadele ettiğini belirterek, “Market, giyim ve tatil gibi harcamalarda kısıtlamaya gitmek zorunda kaldık. Mutlu ve müreffeh yarınlar için halkımızla birlikte refaha kavuşmak adına mücadele ediyoruz. Ancak, zamlar bizi olumsuz etkiliyor. Vatandaş olarak görevimizi yaparken, hükümetin de enflasyonla mücadelede vatandaşı düşünmesi gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

‘OKUL, YURT VE SEYAHAT ÜCRETLERİ CEP YAKIYOR’

Yaklaşan eğitim öğretim yılına da dikkat çeken Yılmaz, “Okul, yurt ve seyahat ücretleri cep yakıyor. Dar gelirli aileler, mevsimlik işçi olarak çalışmak zorunda kalanlar bu yük altında eziliyor. Bu vatandaşlarımızın enflasyona yenik düşmesini istemiyoruz. Denge sağlanmalı ve zamlar halkın yüküne yük katmamalıdır,” dedi.

“EMEKLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN DEVA PARTİSİ ÇÖZÜM SUNUYOR”

Emekli vatandaşların zor durumda olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Her platformda çözümün DEVA Partisi olduğunu söyledik. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ekonomi modeline kulak verilmelidir. Emekli vatandaşlarımız yıllarca çalışarak ülke ekonomisine katkı sağladı. Onların ilaç, ulaşım ve mutfak giderlerinde desteklenmesi gerekiyor. Sosyal bir hayat yaşamaktan mahrum kalan emeklilerimiz stresli günler geçiriyor. Emeklimiz enflasyona yenilmemelidir,” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.