Başarılı idarecilere sahip çıkılmıyor

Başarılı idarecilere sahip çıkılmıyor
Yayınlama: 18.09.2023
364
A+
A-

Batman Bölge hastanesinde uzun yıllar başarıyla idarecilik yapan ve Batman Eğitim Araştırma hastanesi idaresinde görev yapan Şahin Manap idarede yaşanan sorunlar nedeniyle hastanedeki görevinden istifa etti. Hastanenin tüm kademelerinde çalışan Manap halen Bilgi işlem, faturalandırma, güvenlik ve ambulans hizmetleri gibi önemli birimlere bakıyordu.

GÖREVİNDEN AYRILMASI ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI

Görev yaptığı sürede çalışkanlığı, güleryüzü ve disipliniyle hastaneye sahip çıkan ve sık sık hastanede çalışanların arasında bulunarak sorunlarıyla yakından ilgilenen Manap’ın idarecilik görevinden ayrılması üzüntüyle karşılandı.

Hastanede sevilen güleryüzlü, cana yakın bir idareci olan Şahin Manap’ın bu kararından vazgeçmesi istenirken, çalışanlarda Manap’tan memnuniyetlerini dile getiriyor. Kamuoyu adına yetkililerden ricamız başarılı müdürlere sahip çıkılması, önlerinin açılması ve vatandaşın en iyi şekilde sağlık hizmeti alabilmesi için hastanede tedbirlerin alınmasıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Derizbinli dedi ki:

    Şahin bey gibi bir idareci istifa ediyorsa yönetimde büyük bir sıkıntı ve mobing olduğu içindir . Bence biran önce bölge hastanesi başhekimi ve müdürünün görevden alınması lazım. Yapmış olduklari ihaleler işlemler detaylı incelenmeli.Yillarini hastaneye hizmet için adamış bir insanı yildirip istifaya zorlamak buna mecbur bırakmak ve daha sonra istedikleri gibi at koşturmak için kendilerine ortam oluşturdular. Bu istifa bu şekilde burda kalmamalı.