Bakım ve Onarımı Devam Eden Okulları Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman genelinde bakım ve onarım çalışmaları süren okul ve binaları yerinde inceledi.

Bakım ve Onarımı Devam Eden Okulları Ziyaret Etti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 22.08.2024
10
A+
A-

Ziyaretlerine Zübeyde Hanım İlkokulu’ndan başlayan Kurtaran, okul bahçesindeki çok amaçlı salonun modern bir konferans salonuna dönüştürülmesi çalışmalarını denetledi. Bu salonun, öğrenci ve öğretmenlere yönelik çeşitli etkinlikler için kullanılacağını belirten Kurtaran, eğitime katkı sağlayacak bu tür alanların önemine dikkat çekti.

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİME YETİŞTİRİLECEK

Daha sonra Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kurtaran, okulda yürütülen çevre düzenlemesi ve diğer hazırlıkları inceledi. Öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına güvenli ve estetik bir ortamda başlamaları için yapılan çalışmaları yakından takip eden Kurtaran, bu düzenlemelerin öğrencilerin motivasyonunu artıracağını ifade etti. Son olarak Zübeyde Hanım İlkokulu’nun genel bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Kurtaran, işlerin zamanında tamamlanarak öğrencilerin sorunsuz bir eğitim yılı geçirmesi gerektiğini vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a, ziyaretlerinde Şube Müdürleri Ömer Toprak ve Emrullah Aslan da eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.