“Anne Üniversitesi” Protokolü İmzalandı

Batman Valiliği himayesinde, Batman Üniversitesi ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında kadınların kişisel gelişimini ve aile içi iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan “Anne Üniversitesi” iş birliği protokolü imzalandı.

“Anne Üniversitesi” Protokolü İmzalandı
Yayınlama: 12.10.2026
2
A+
A-

EĞİTİMLER 2026-2027 DÖNEMİNDE VERİLECEK

Valilik makamında düzenlenen imza törenine Vali Ekrem Canalp, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer katıldı. 2026-2027 eğitim öğretim yılı boyunca uygulanacak proje ile kadınların bireysel gelişimlerinin desteklenmesi, aile içi iletişimin güçlendirilmesi ve toplumsal refaha katkı sağlanması hedefleniyor.

AKADEMİSYENLER EĞİTİM VERECEK

Batman Üniversitesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülecek programda, üniversitede görevli akademisyenler gönüllü olarak eğitim verecek. Eğitimlerde sağlık ve psikososyal iyi oluş, aile içi iletişim, güvenli teknoloji kullanımı, yaratıcı üretim yöntemleri ve gıda güvenliği konuları ele alınacak. Proje ile kadınların günlük yaşam becerilerinin geliştirilmesi ve doğru bilgiye erişimlerinin kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Reklam
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.