Akdağ ve Müjdeci Ailesinden Görkemli Düğün

Akdağ ve Müjdeci Ailesinden Görkemli Düğün
Yayınlama: 04.09.2023
383
A+
A-

Batman’ın tanınmış Esnaflarından İş İnsanı İzzet Akdağ’ın Avukat oğlu Mehmet Akdağ hayatını Merhum Nedim Müjdeci’nin Kızı Avukat Didem Müjdeci ile birleştirdi.
Genç çift için Rezidans Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Yoğun ilgi gören düğüne Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, Batman Deva partisi İl Kurucusu Melik Müjdeci, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir,, Batman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ticaret Başkanı Hanifi Ekremoğlu, Avukatlar, esnaflar, Batman Yerel ve Ulusal basın mensupları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Düğünde Damadın babası İzzet Akdağ, kardeşleri ve gelinin ailesi davetlilerle yakından ilgilendiler.


AVUKATLARI BULUŞTURAN DÜĞÜN
Batman Barosunun başarılı iki avukatının nikah töreninde başta Baro Başkanı Av. Erkan Şenses ve melektaşları gelin damadı yalnız bırakmazken, Sanatçı Behcet Destan’ın müziğiyle dsavetliler gece geç saatlere kadar genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Düğün töreni oldukça yoğun ilgi gördü.


AKDAĞ AİLESİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN
Düğünde genç çiftin nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyarken gelin ve damada mutluluk diledi.Gelin ve Damadın nikah şahitliğini Batman Deva partisi İl Kurucusu Melik Müjdeci Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir,, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, Abdullah Demir, İhsan Müjdeci, Murat Altınkaynak, Batman İl Jandarma Komutanı yardımcısı Jandarma Albay Ümit Alınak, eşi Derya Alınak yaptı.


Konuklarla yakından ilgilenen Damadın babası İzzet Akdağ , “Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Batman Demokrat Haber olarak Didem & Mehmet Akdağ Çiftini tebrik eder, sağlık, mutluluk dolu bir yaşam dileriz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.