Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
AnasayfaEkonomiAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan 2.390 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan 2.390 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere toplam 2.390 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvurular, 15 Ekim 2024 tarihi itibarıyla alınmaya başlandı ve 30 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere toplam 2.390 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvurular, 15 Ekim 2024 tarihi itibarıyla alınmaya başlandı ve 30 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek.
KPSS Şartı ve Başvuru Süreci
Başvurular, “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” kapsamında, KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre değerlendirilecektir. Bu nedenle, adayların 2024 KPSS puanı ile başvuruda bulunmaları gerekiyor.
Adaylar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda personel olmak için başvurularını Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirebilirler.
Başvuru Şartları ve Detaylar
Başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgilere ve gerekli şartlara Bakanlığın resmi web sitesinden ulaşmak mümkün. Vatandaşlar, bu fırsatı değerlendirmek için belirtilen tarih aralığında başvurularını yapmaları gerektiğini unutmayacaklar.
Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Üniversite ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında 8 Ocak- 12 Ocak 2024 tarihleri arasında 12 buluşma gerçekleştirildi.
Ticaret Bakanlığı, üretim ve istihdama katkı sağlayacak kooperatif projelerine yönelik Kooperatiflerin Desteklenmesi Programı (KOOP-DES) kapsamında yeni bir hibe desteği programı açıkladı. Program, kooperatiflerin üretim kapasitelerinin artırılması, teknoloji kullanımının yaygınlaştırılması ve bireysel tasarrufların kooperatifçilik modeliyle ekonomiye kazandırılmasını hedefliyor.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile esnafların sorun ve talepleri konusunda görüşme gerçekleştirdi.
Batman’da kadın girişimciliğini güçlendirmek ve dayanışmayı artırmak amacıyla ilk kez düzenlenen Kadın Girişimciler Buluşması, TOBB - BATSO Batman Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonuyla gerçekleştirildi.
Batman’da tarımsal üretim çeşitliliğini artırmak amacıyla, "Batman'da Yer Fıstığı Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında ilk kez yer fıstığı ekimi gerçekleştirildi.