‘Bu millet hak ettiği ve layık olduğu bir anayasayla tanışacak’

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yeni anayasa tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada “Bu millet gerçekten hak ettiği ve layık olduğu bir anayasayla artık tanışacak. Bu düzen artık anayasal olarak da düzelecek.” dedi.

‘Bu millet hak ettiği ve layık olduğu bir anayasayla tanışacak’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 24.09.2024
12
A+
A-

Çeşitli programlara katılmak üzere Van’a giden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Van İl Başkanlığı binasında aile büyükleri, üye ve gönüllülerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yaparak, Türkiye’nin hak ettiği yeni bir anayasayla tanışacağını söyledi. DEM Parti ile CHP’nin sürekli HÜDA PAR’a saldırdığını belirten Ramanlı, “Bugün hürriyet namına, özgürlük namına, hak namına yaşayıp yaşattığımız, görüp gösterdiğimiz her ne varsa elimizden kayabilir. Yeni Anayasa o yüzden çok önemli. O yüzden memleketin sivil yeni bir anayasaya ihtiyacı var. Ve biz bunun olması için de çaba sarf ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“ONLAR YENİ BİR ANAYASA YAPILMASIN DİYORLAR”

Anayasada değiştirilmesi yasaklanacak maddelerin olmadığını savunduklarını vurgulayan Ramanlı, “Yeni yapacağımız anayasada dördüncü madde gibi bir madde olmasın dedik. Yani usulü bir şey söyledik. Hemen kıyametleri kopardılar. Bunlar bayrak düşmanlarıdır, bunlar cumhuriyet düşmanıdır. Saydıkça saydılar. Niye bunu yaptılar biliyor musunuz? Onlar yeni bir anayasa yapılmasın istiyorlar. Her vesileyle bunu ağzına alan, bu gündemi önüne koyanların bundan vazgeçmesini istiyorlar ama inşallah amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu millet gerçekten hak ettiği ve layık olduğu bir anayasayla artık tanışacak. Bu düzen artık anayasal olarak da düzelecek.” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.