Batman Petrolspor Kulübü, yönetim kadrosunda önemli bir değişikliğe gitti. Kulüpten yapılan açıklamada “Yönetim kadromuzda bulunan Sayın Mustafa Balaban ve Sayın Hikmet Celbek ile karşılıklı anlaşmaya varılarak yollarımızın ayrıldığını bildirmek isteriz. Kulübümüze verdikleri emekler ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.”
2024 Paris Olimpiyatlarını az farkla kaçıran Milli okçumuz Ayşenur Güney’in hedefi, 2028 olimpiyatlarına katılım sağlayıp Batman’ı ve Türkiye’yi temsil etmek olduğunu söyledi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1'nci Ligi B Grubunda mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü, ligin 12'nci haftasında evinde konuk ettiği Amed Sportif Engelliler Spor Kulübünü 63-57 mağlup etti.
Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig B Grubu'nda mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü, sezonun ilk yarısını başarıyla tamamladı. İlk yarıyı bay geçiren takım, üstün performansı ve kararlı mücadelesiyle göz doldurdu.
Batman’da geçen hafta yapılan Karate Siyah Kuşak ve 1. Dan sınavını başarıyla tamamlayan 8 sporcu diplomalarını ve Dan kartlarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in elinden aldı.