Yeni Yüzyıl Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’na İbrahim Baran Atandı

“Ahlakla büyüt, adaletle yönet” mottosuyla siyaset hayatına adım atan Yeni Yüzyıl Partisi Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına İstanbul’da devam ediyor.

Yeni Yüzyıl Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’na İbrahim Baran Atandı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 19.09.2024
17
A+
A-

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, İstanbul Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’na İbrahim Baran’ı atadı. Atama sonrası bir açıklama yapan Arslan, İstanbul’un Türkiye’nin kalbi olduğunu ve bu şehirdeki siyasi çalışmaların ülke genelinde büyük yankı uyandıracağını belirtti.

‘ŞEHRİN SORUNLARINA ÇÖZÜMLER SUNACAK ADIMLARI HIZLA ATACAĞIZ’

Arslan, İstanbul’un sadece bir şehir değil, stratejik, kültürel ve ekonomik açıdan ülkenin en önemli merkezlerinden biri olduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi: “İstanbul, Yeni Yüzyıl Partisi’nin geleceği açısından kilit bir noktada yer alıyor. Bu şehirde elde edeceğimiz başarı, Türkiye genelinde de partimizin gücünü gösterecektir. Sultanbeyli gibi dinamik bir ilçede, İbrahim Baran ile birlikte büyük projelere imza atacağız. Sultanbeyli halkının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparak, partimizi burada daha da güçlü kılacağız. İstanbul’da halkımızla iç içe olacak, şehrin sorunlarına çözümler sunacak adımları hızla atacağız.” Başkan Arslan, İstanbul’da yapılacak projelerle partinin kentteki gücünü artırmayı hedeflediklerini, teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam edeceğini ve Sultanbeyli’nin bu sürecin önemli ayaklarından biri olacağını sözlerine ekledi. Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan tarafından ataması yapılan Sultanbeyli ilçe başkanı Baran’a parti rozetini Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkan vekili Hasan Fatih Yumak taktı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.