Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan’dan Hırvatistan Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic’e Ziyaret

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Sayın Mehmet Ali Arslan, bugün Hırvatistan Büyükelçisi Hrvoje Cvıtanovıcı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında partinin kurmaylarından, Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Vekili Avukat Zeki Uçar da beraberinde bulundu. Görüşme, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve gelecekteki işbirlikleri üzerine yoğunlaştı.

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan’dan Hırvatistan Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic’e Ziyaret
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.09.2024
11
A+
A-

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, bugün Hırvatistan Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovici makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında partinin kurmaylarından, Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Vekili Avukat Zeki Uçar da beraberinde bulundu. Görüşme, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve gelecekteki işbirlikleri üzerine yoğunlaştı.

Mehmet Ali Arslan, en kısa zamanda Hırvatistan’da yeniden bir araya gelmeyi planladıklarını belirterek, karşılıklı ilişkilerin daha da güçlenmesi için atılacak adımlar üzerinde durdu. Büyükelçi Cvitanovic, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, partinin Türkiye’nin siyasi sahasındaki yapıcı rolüne dikkat çekti.

Ziyaretin ardından, iki ülke arasındaki bağların pekişmesi adına karşılıklı işbirliği projeleri ve diplomatik temasların artırılması gerektiği vurgulandı. Yeni yüzyıl partisi Genel başkanı Mehmet Ali Arslan Hırvatistan’ı da ziyarette bulunacağını dile getirdi.

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.