Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan ‘Yeter artık!’

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Batman’da son dönemlerde yaşanan ölümlü trafik kazalarına ve sahipsizliğe tepki gösterdi.

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan ‘Yeter artık!’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 21.08.2024
29
A+
A-

Batman’da son dönemlerde artan trafik kazaları can almaya devam ediyor. Büyükşehir olma yolunda hızla ilerleyen Batman’ın şehir girişleri ve çevre yollarının bir türlü yapılmaması sonucu ölümlü trafik kazaları yaşandığını belirten Yeni Yüzyıl Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, “Batman gibi büyükşehir olmayı hak eden bir şehir maalesef iyi yönetilmiyor ve yeterli hizmet görmüyor. Batman’ı yönetenler maalesef Batman’ı sahiplenmiyor. Şehir giriş noktaları ve çevre yolları Batman’a yakışmıyor ve kazalara davetiye çıkarıyor. Geçen ay Beşiri çevre yolunda aynı aileden 4 kişiyi kaybettik. Önceki günde Kozluk yolunda 4 kişiyi kaybettik. Her gün yeni acı haberler alıyoruz.” diye tepki gösterdi.

‘YÖNETİCİLER ÖLÜMLER GERÇEKLEŞMEDEN HAREKETE GEÇMİYOR’

Batman’ın sahipsizlikten kurtarılması için çalışacaklarına işaret eden Arslan, “Yöneticilerimiz nedense ölümler gerçekleşmeden harekete geçmiyor. Neden zamanında yollar yapılmıyor ve gerekli tedbirler alınmıyor? Canlarımız gitmeden bu yollarda düzenlemeler neden yapılmadı? Bunun hesabının sorulması lazım. Batman maalesef sahipsiz bir kent durumundadır. Bu durumun düzelmesi için elbirliğiyle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.