Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Arslan İçişleri Bakanlığında üst düzey temaslarda bulundu

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Aktaş ile İçişleri bakanlığında bir görüşme gerçekleştirdi.

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Arslan İçişleri Bakanlığında üst düzey temaslarda bulundu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 23.07.2024
68
A+
A-

Görüşmeye parti üst düzey kurmaylarından parti sözcüsü avukat Zeki Uçar ve Ankara il Başkanı Ali Rıza Kuzucular katıldı. Görüşme, Türkiye’nin gündemindeki önemli konuları ele aldı. Arslan, görüşme de Türkiye ve Dünya gündemi üzerinde partisinin temel hedeflerini anlattı.

GENEL BAŞKAN ARSLAN’DAN ÜST DÜZEY TEMASLAR

Bakan Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken İçişleri Bakanı Ali yerlikaya’nın selamlarını iletti. Arslan, İçişleri Bakanlığı’ndan çıktıktan sonra basına yaptığı açıklama da yakın gelecekte yapılacak ciddi çalışmalarımız Türkiye’nin siyasi ve sosyal geleceği açısından büyük önem taşıyor dedi.

‘ÖNEMLİ ADIMLAR ATACAĞIZ’

Arslan; “Bizler diğer partilerin aksine yıllarca halkımız arasında ciddi bir şekilde teşkilatlandıktan sonra halkımızın ihtiyacını referans alarak partimizi kurduk. Yeni yüz yılımız da Yeni Yüzyıl partisi olarak Türkiye’de yakın bir zamanda önemli adımlar atacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.