Yaz Sineması yoğun ilgi görüyor

Kozluk Kaymakamlığı koordinesinde başlatılan “Açık Hava Sinema Günleri” vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Yaz Sineması yoğun ilgi görüyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 31.07.2024
5
A+
A-

Açık havada film izlemek için vatandaşlarımız ve çocuklarımızla beraber yerini alan Kaymakam Ekrem Güngör; “Her yaştan vatandaşımıza yaz gecelerinde aileleri ile beraber keyifli vakit geçirme imkanı sunmaya çalıştık. Sinema etkinliğimiz herkes tarafından özellikle çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü, onları mutlu ve eğlenirken görmek bizleri de mutlu etti . Bizler de onlarla beraber bu aktiviteye katılmaktan çok büyük keyif aldık. Yaz ayı boyunca sürdüreceğimiz Açık Havada Sinema etkinliğimize bütün hemşerilerimizi davet ediyorum” Dedi.

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Patlamış mısır dağıtımı da yapılan Sinema gösterimi sonrası etkinlikten memnun kalan vatandaşlarımız ve çocuklarımız Kaymakam Güngör’e gerçekleştirilen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti. 15 Temmuz Şehitler Parkı Amfi Tiyatro’ da Salı ve Perşembe günleri saat 21.00’de gerçekleştirilecek etkinlik yaz boyunca devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.