Yaz Kur’an Kursları açılış programı düzenlendi

Batman İl Müftülüğü tarafından 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı Gerçekleştirildi.

Yaz Kur’an Kursları açılış programı düzenlendi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 02.07.2024
22
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl camilerde ve Kur’an kurslarında milyonlarca çocuğun Kur’an-ı Kerim ve dînî bilgiler öğrendiği yaz Kur’an kursları 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü açıldı.

‘ÇOCUKLARIMIZI CAMİLERİMİZE BEKLİYORUZ’

Batman Yıldız Camii’nde gerçekleşen Açılış programında İl Müftüsü Ahmet Durmuş, “Her yıl yaz aylarında evlatlarımızın bir taraftan Kur’an-ı Kerim öğrenmesi, diğer taraftan da dini ve ahlaki bilgilerle donanması için, yaz Kuran kursları gerçekleştiriyoruz, bu vesileyle Camilerimizde ve Kuran kurslarımızın tamamında yaz kursları düzenliyoruz. Ailelere çocuklarını bizlere gönderdikleri ve emanet ettikleri için teşekkür ediyorum ve tüm çocuklarımızı camilerimize bekliyoruz .” diyerek öğretici ve öğrencilere başarılar diledi.

16 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Öte yandan Yaz Kur’an kurslarının açılışı münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü Samsun’da gerçekleştirilen açılış programıyla Yaz Kur’an kurslarının startı verildi. Diyanet TV’den canlı olarak yayınlanan açılış programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, yaz Kur’an kursları için hazırlanan tanıtım videosunun izlenmesi ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın konuşmalarıyla sona erdi. Yaz Kur’an kursları 1 Temmuz’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.